Eszközszállítás

 

Hardver

Hardver megoldásaink a felhasználói oldaltól egészen kiszolgálói igényekig terjednek.

Asztali számítógépek, munkaállomások

Az ADATKÖZPONT Kft. termékpalettáján az egyszerű asztali gépektől kezdve a profi munkaállomásokig az összes megoldás megtalálható. Vevőink számos gyártó terméke közül válogathatnak (Hewlett Packard, Lenovo, Dell, Toshiba).

Notebookok, táblagépek

A felhasználói oldal legnépszerűbb termékei az ADATKÖZPONT Kft.-nél széles választékban elérhetőek a konzumér termékektől a profi munkát támogató egyedi konfigurációkig.

Irodai eszközök

Partnereink számára nyomtatók, fénymásolók és többfunkciós készülékek teljes termékvonalát tudjuk biztosítani. Legyen szó otthoni printerről vagy nagyvállalatok számára készült nagy teljesítményű berendezésekről, nálunk megtalálja. Kezelt nyomtatási szolgáltatásaink segítségével könnyedén kézbe veheti vállalkozásának nyomtatási költségeit.

Szerverek, storage megoldások

Az ADATKÖZPONT Kft. a kisvállalkozások igényeit lefedő szerver megoldásoktól kezdve a komoly nagyvállalati szerverparkokig. Mérnökeink segítségével optimalizálhatja informatikai rendszerét, és a lehető legmodernebb műszaki fejlesztésekkel teheti sikeresebbé vállalkozását, csökkentheti energiaköltségeit.

Az ideális számítási kapacitás elérése mellett az adattárolás és mentés centralizálásban is tudunk segítséget nyújtani vállalata számára. A legújabb storage megoldások ár-teljesítmény viszonyai, kapacitásuk skálázhatósága és szakembereink tudása segítségével az Ön vállalkozása számára is megtaláljuk az optimális megoldást.

Vizuáltechnikai eszközök

Projektortól vetítő vásznon keresztül az interaktív táblákig minden elérhető nálunk, amely egy jó és sikeres prezentációhoz szükséges.


Szoftver

A számítógépes programok a legfontosabb szellemi termékek, melyek az informatikához köthetőek, a profi munka elengedhetetlen kelléke a jogtiszta szoftver. Ön és vállalkozása három módon juthat jogtiszta szoftverhez:

  • telepített formában számítógépével együtt
  • dobozos termékként, telepítő CD-vel
  • mennyiségi licencként.

 

Gyártói Kapcsolatok

HP Business Partner

Az ADATKÖZPONT Kft. 2013-ban lett kiemelt HP partner, mely segítségével még személyre szabottabb megoldásokat tudunk kínálni Önnek és vállalkozásának. A HP az informatika piacának egyik vezető vállalata.

Mennyiségi licencként történő vásárlás során Ön eldöntheti, hogy adott időszakra vagy örökös licencként kívánja megvásárolni a terméket. Szakembereink segítségével a meglévő infrastruktúrájához legjobban illeszkedő megoldást vagyunk képesek nyújtani Ön és vállalkozása számára, hogy mindig naprakész és hatékony maradjon az informatikai rendszere.